Børnehaver og vuggestuer


Mobil naturskole for børnehaver og vuggestuer


Vi oplever stor efterspørgsel på formidling om naturen og mennesket til børnehaver og vuggestuer. Læs om vores tilbud herunder.


Vi tilbyder nu at tage ud til børnehaver og vuggestuer. Vi bringer naturen til dig i form af f.eks. indsamlede insekter, eller vi udnytter de områder, der er nær dig. Biologiformidling.dk sætter en ære i at være på forkant med den nyeste viden, og vi tilpasser vores løsninger efter behov og ønsker.


Superinsekter

De er allevegne! De små dyr, som ser ubetydelige ud, men som i virkeligheden både er spændende, fascinerende og har superkræfter!  Vi kigger på de medbragte insekter og andre smådyr, og afhængigt af målgruppe, er vi sammen insektdetektiver, leger små lege og sorterer dyrene. 


Sans naturen

Naturen vækker kroppen til større sanselighed. Den ru bark eller den slimede regnorm, vinden i træerne, duften af græs, blomsternes flotte farver, skovsyrens sure smag. Alle sanser er i brug, når man er i naturen!  Forskellige aktiviteter sætter fokus på sanserne, og øger børnenes nærvær med omgivelserne.


Natur tumlestik

Naturen giver en enestående mulighed for, at børn kan bruge og styrke deres motorik. Den byder nemlig på skæve vinkler og motoriske udfordringer.  Her kommer børnene ud og bruger deres kroppe gennem forskellige lege.


Kreativ med naturen

Kreativiteten styrkes i naturen og giver børnene evnen til at overskue helheder. Kreativitet kan udfoldes på mange måder, uden noget facit. Her kan børnene få lov til at udfolde sig og prøve sig frem, og de får samtidig en sjov oplevelse.   


 Kontakt os for information og pris. 
 
 
 

KontaktDu er velkommen til at kontakte os!


info@biologiformidling.dk


60 15 54 43/26 62 91 50Copyright © All Rights Reserved